Senin, 12 Januari 2015

tempat wisata di garut jabar

Szállás-csúcs Darajat Garut Garut, akik az egész kráter és a Darajat Waterboom, a kád/meleg vizű medence és jó kimenő kimenő kimenő, egy hely és turisztikai úti cél, vagy egy gyermek/felnőtt család Nyílgyökér Darajat csúcs. Található a legtöbb magas járási 25 km. Darajat, nagyon közel a bejárati kapu a PT van Pasirwangi.Chevron geotermikus Indonézia, Kft. (Darajat)-Garut.

Sajnos kezelése a panziók és szállodák, a felső Darajat még mindig nagyon hagyományos megjelenés a hiányzási arány és a közzététel egy világos arány a Coorporate társulat, hogy végre egy vállalati kirándulás vagy egy családi összejövetel olyan sok aspiránsok turisták vesz egy túra csomag Darajat Pass vagy Package utazást a természetes sugárzás Darajat.

Annak ellenére, hogy a kapacitás, a turisták, hogy jöjjön és maradj itt több mint elég, és tartalmazza a legtöbb eszközök és luxus szemben to a versenytársak, mint a Darajat hágó Water Park és a természetes sugárzás Darajat Awit.

Sajnos a tulajdonos továbbra is érvényben maradnak a családi gazdálkodás és a szabály nem oldja, így néhány vállalati kirándulás vagy utazás szervezők és az utazás, ami az élvonalbeli piaci szolgáltatások, Hotel és Szállás inkább kevesebb ajánlani.

De a kilátás szép és meglehetősen teljes, sajnos csak most tulajdonosa nem hajtotta végre a one-stop kezelés, így néhány, a Villa, a szoba, a turisztikai standokon és kimenő Waterboom, nem terkondisikan és termanage egy parancsot.

Remélhetőleg a jövőben csúcs Waterboom Darajat Garut, aki szintén a szállás és fogadók Top Darajat tovább optimalizálja a természeti erőforrások és a létesítmények maximális. Ebben az időben a Blog túra-Garut nyújt néhány videó és képek a szobák, a villát és az útvonal, a turisztikai csúcs Waterboom Darajat Nyílgyökér felé.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar